ТУРП ЕТИШТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ ВА УНИНГ АЙРИМ ХУСУСИЯТЛАРИ

To`liq ma`lumot

Annotatsiyalar


  • Ўзбек

    Ушбу мақолада турп ўсимлигининг аҳамияти, келиб чиқиши, озуқавий хусусияти ва кимёвий таркиби, 
    агротехникаси  тўғрисида  қисқача  тўхталиб  ўтилган.  Шунингдек,  турп  инсон  организмидан  заҳарли 
    моддаларни ҳайдаб чиқариши ва турп бўйича тадбирлар агротехникаси ёритилган. 

    Kalit so'z: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

  • Русский

     В  статье  рассмотрены  агротехника редьки,  её  химический  состав  и  вкусовые качества, а  также  в 
    ней утверждается что редька выводит из организма человека вредные вещества, приводятся мероприятия 
    по агротехнике редьки.  

    Kalit so'z: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

  • English

    Briefly,  we  consider  agrotechnic,  radish  plants,  it’s  chemical  composition  and  taste.  And  also  radish  removes 
    harmful substances from the human body. The measures for conducting agrochemical works are considered. 

    Kalit so'z: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

Hujjatni onlayn ko'rish


Kutilmoqda

Foydalanilgan adabiyotlar


Havola nomi

1

1. Зуев В.И., Абдуллаев А.Г. Сабзавот экинлари ва уларни етиштириш технологияси ‒ T.: Ўзбекистон, 1997.

2

2.Останақулов T. Э. Сабзавот экинлари етиштириш технологиясидан амалий машғулотлар. ‒T., 2001.

3

3.Остонақулов T.Э. Сабзавот етиштириш технологияси. ‒T., 2001.

Ko'rishlar soni: 351
Nashr soni: 2017-5
Nashr sanasi: 28-10-2017
UzSCI tizimida yaratilgan sana: 09-08-2022