ТУРП ЕТИШТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ ВА УНИНГ АЙРИМ ХУСУСИЯТЛАРИ
Annotatsiyalar
-
Ўзбек
Ушбу мақолада турп ўсимлигининг аҳамияти, келиб чиқиши, озуқавий хусусияти ва кимёвий таркиби,
агротехникаси тўғрисида қисқача тўхталиб ўтилган. Шунингдек, турп инсон организмидан заҳарли
моддаларни ҳайдаб чиқариши ва турп бўйича тадбирлар агротехникаси ёритилган.Kalit so'z: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп
-
Русский
В статье рассмотрены агротехника редьки, её химический состав и вкусовые качества, а также в
ней утверждается что редька выводит из организма человека вредные вещества, приводятся мероприятия
по агротехнике редьки.Kalit so'z: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп
-
English
Briefly, we consider agrotechnic, radish plants, it’s chemical composition and taste. And also radish removes
harmful substances from the human body. The measures for conducting agrochemical works are considered.Kalit so'z: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп
Hujjatni onlayn ko'rish
Foydalanilgan adabiyotlar
№ | Havola nomi |
---|---|
1 |
1. Зуев В.И., Абдуллаев А.Г. Сабзавот экинлари ва уларни етиштириш технологияси ‒ T.: Ўзбекистон, 1997. |
2 |
2.Останақулов T. Э. Сабзавот экинлари етиштириш технологиясидан амалий машғулотлар. ‒T., 2001. |
3 |
3.Остонақулов T.Э. Сабзавот етиштириш технологияси. ‒T., 2001. |