ТУРП ЕТИШТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ ВА УНИНГ АЙРИМ ХУСУСИЯТЛАРИ

Полная информация

Аннотации


  • Ўзбек

    Ушбу мақолада турп ўсимлигининг аҳамияти, келиб чиқиши, озуқавий хусусияти ва кимёвий таркиби, 
    агротехникаси  тўғрисида  қисқача  тўхталиб  ўтилган.  Шунингдек,  турп  инсон  организмидан  заҳарли 
    моддаларни ҳайдаб чиқариши ва турп бўйича тадбирлар агротехникаси ёритилган. 

    Ключевые слова: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

  • Русский

     В  статье  рассмотрены  агротехника редьки,  её  химический  состав  и  вкусовые качества, а  также  в 
    ней утверждается что редька выводит из организма человека вредные вещества, приводятся мероприятия 
    по агротехнике редьки.  

    Ключевые слова: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

  • English

    Briefly,  we  consider  agrotechnic,  radish  plants,  it’s  chemical  composition  and  taste.  And  also  radish  removes 
    harmful substances from the human body. The measures for conducting agrochemical works are considered. 

    Ключевые слова: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

Просмотреть документ онлайн


В ожидании

Список литературы


Название ссылки

1

1. Зуев В.И., Абдуллаев А.Г. Сабзавот экинлари ва уларни етиштириш технологияси ‒ T.: Ўзбекистон, 1997.

2

2.Останақулов T. Э. Сабзавот экинлари етиштириш технологиясидан амалий машғулотлар. ‒T., 2001.

3

3.Остонақулов T.Э. Сабзавот етиштириш технологияси. ‒T., 2001.

Количество просмотров: 382
Номер выпуска: 2017-5
Дата публикации: 28-10-2017
Дата создание в систему UzSCI: 09-08-2022