ТУРП ЕТИШТИРИШ ТЕХНОЛОГИЯСИ ВА УНИНГ АЙРИМ ХУСУСИЯТЛАРИ

Full information

Annotations


  • Ўзбек

    Ушбу мақолада турп ўсимлигининг аҳамияти, келиб чиқиши, озуқавий хусусияти ва кимёвий таркиби, 
    агротехникаси  тўғрисида  қисқача  тўхталиб  ўтилган.  Шунингдек,  турп  инсон  организмидан  заҳарли 
    моддаларни ҳайдаб чиқариши ва турп бўйича тадбирлар агротехникаси ёритилган. 

    Tags: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

  • Русский

     В  статье  рассмотрены  агротехника редьки,  её  химический  состав  и  вкусовые качества, а  также  в 
    ней утверждается что редька выводит из организма человека вредные вещества, приводятся мероприятия 
    по агротехнике редьки.  

    Tags: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

  • English

    Briefly,  we  consider  agrotechnic,  radish  plants,  it’s  chemical  composition  and  taste.  And  also  radish  removes 
    harmful substances from the human body. The measures for conducting agrochemical works are considered. 

    Tags: #уруғ #агротехника #нав #кимёвий таркиб #сабзавот #витаминлар #экинлар #турп

View document online


Waiting

References


Name of reference

1

1. Зуев В.И., Абдуллаев А.Г. Сабзавот экинлари ва уларни етиштириш технологияси ‒ T.: Ўзбекистон, 1997.

2

2.Останақулов T. Э. Сабзавот экинлари етиштириш технологиясидан амалий машғулотлар. ‒T., 2001.

3

3.Остонақулов T.Э. Сабзавот етиштириш технологияси. ‒T., 2001.

View count: 353
Number of edition: 2017-5
Date of publication: 28-10-2017
Date of creation in the UzSCI system: 09-08-2022