ТАБИИЙ ВА СИНТЕТИК ОЗИҚ-ОВҚАТ ҚЎШИЛМАЛАРИНИНГ ФОЙДАЛИ ВА ЗАРАРЛИ ХУСУСИЯТЛАРИ
Annotatsiyalar
-
Ўзбек
Мақолада табиий ва синтетик озиқ-овқат қўшилмаларининг фойдали ва зарарли хусусиятлари атрофлича таҳлил қилинган.
Kalit so'z: #антиоксидантлар #табиий озиқ-овқат қўшилмалари #синтетик озиқ-овқат қўшилмалари #консервантлар
-
Русский
В статье рассматриваются полезные и вредные свойства натуральных и синтетических пищевых добавок.
Kalit so'z: #антиоксидантлар #табиий озиқ-овқат қўшилмалари #синтетик озиқ-овқат қўшилмалари #консервантлар
-
English
The article discusses the useful and harmful properties of natural and synthetic food additives
Kalit so'z: #антиоксидантлар #табиий озиқ-овқат қўшилмалари #синтетик озиқ-овқат қўшилмалари #консервантлар
Hujjatni onlayn ko'rish
Foydalanilgan adabiyotlar
№ | Havola nomi |
---|---|
1 |
1. Нечаев А.П., Смирнов Е.В. Пищевые ароматизаторы. // Пищевые ингредиенты (сырье и добавки). – 2000 – № 2. |
2 |
2. Намозов А.Истеъмолчилар манфаатини кўзлаб // Қонун ҳимоясида – 2003. -№3. |
3 |
3. Материалы интернет за 2005-2012 гг. Всего 125 материалов. “Клиническая иммунология” научнопроизводственного внедренческого медицинского центра «Вита-Элин» (региональная некоммерческая организация России, 103009, г. Москва, Романов пер. 2, стр. 1 (ст. м. Библиотека им. Ленина), “Курятина опасна для здоровья”. |
4 |
4. Саттарова Б.Н., Асқаров И.Р., Жўраев А.М. Товуқ гўштининг кимёвий таркибини ўрганиш орқали инсон саломатлигини муҳофаза қилиш. Илмий хабарнома – Андижон. АнДУ. – 2018. -№ 3. |