ТАБИИЙ ВА СИНТЕТИК ОЗИҚ-ОВҚАТ ҚЎШИЛМАЛАРИНИНГ ФОЙДАЛИ ВА ЗАРАРЛИ ХУСУСИЯТЛАРИ

Full information

Annotations


  • Ўзбек

    Мақолада табиий ва синтетик озиқ-овқат қўшилмаларининг фойдали ва зарарли хусусиятлари атрофлича таҳлил қилинган.
     

    Tags: #антиоксидантлар #табиий озиқ-овқат қўшилмалари #синтетик озиқ-овқат қўшилмалари #консервантлар

  • Русский

    В статье рассматриваются полезные и вредные свойства натуральных и синтетических пищевых добавок.
     

    Tags: #антиоксидантлар #табиий озиқ-овқат қўшилмалари #синтетик озиқ-овқат қўшилмалари #консервантлар

  • English

    The article discusses the useful and harmful properties of natural and synthetic food additives
     

    Tags: #антиоксидантлар #табиий озиқ-овқат қўшилмалари #синтетик озиқ-овқат қўшилмалари #консервантлар

View document online


Waiting

References


Name of reference

1

1. Нечаев А.П., Смирнов Е.В. Пищевые ароматизаторы. // Пищевые ингредиенты (сырье и добавки). – 2000 – № 2.

2

2. Намозов А.Истеъмолчилар манфаатини кўзлаб // Қонун ҳимоясида – 2003. -№3.

3

3. Материалы интернет за 2005-2012 гг. Всего 125 материалов. “Клиническая иммунология” научнопроизводственного внедренческого медицинского центра «Вита-Элин» (региональная некоммерческая организация России, 103009, г. Москва, Романов пер. 2, стр. 1 (ст. м. Библиотека им. Ленина), “Курятина опасна для здоровья”.

4

4. Саттарова Б.Н., Асқаров И.Р., Жўраев А.М. Товуқ гўштининг кимёвий таркибини ўрганиш орқали инсон саломатлигини муҳофаза қилиш. Илмий хабарнома – Андижон. АнДУ. – 2018. -№ 3.

View count: 431
Number of edition: 2019-2
Date of publication: 30-04-2019
Date of creation in the UzSCI system: 13-08-2022